Pedicure en sport

Voeten zijn een belangrijk onderdeel van ons lichaam. Ze moeten ons tenslotte een leven lang dragen. Toch krijgen ze vaak pas de aandacht die ze verdienen als ze pijn gaan doen.

De meest voorkomende voetproblemen zijn:

  • Eeltplekken
  • Likdoorns
  • Ingroeiende nagels
  • Kalknagels

Pijnlijke kloven In mijn praktijk aan huis kan ik, als gediplomeerd pedicure, deze problemen behandelen en u adviseren om deze te voorkomen.

Pedicure en Sport.

Als sporter ben je bewust bezig met je lijf. Of je nu professioneel bezig bent of gewoon voor je hobby. Je wilt gezond zijn en lekker in je vel zitten. Voeten spelen daarbij een belangrijke rol, ze zijn vrijwel onmisbaar in een “sportief leven”.

Wanneer je voeten niet in vorm zijn, gaat sporten lastiger en neemt de kans op blessures toe.

Veel sporters weten niet dat de pedicure de aangewezen persoon is om hun voeten in conditie te krijgen en te houden. De pedicure heeft specifieke kennis en kunde in huis om sportvoeten in vorm te krijgen en te houden. Ook geeft ze deskundig advies over de persoonlijke verzorging van je voeten. Reden genoeg om vandaag nog een afspraak te maken.

Eelt, likdoorns, kalklnagels en voetschimmels zijn enkele van de vele voetklachten. En zoals voor alle ongemakken geldt: hoe langer u er mee door blijft lopen, hoe meer schade u aanricht.

Graag help ik u vooruit. Door een professionele verzorging van gezonde of problematische nagels, door overtollig eelt te verwijderen, door likdoorns / kloven of voetschimmel te behandelen. Met welke voetenvraag u ook loopt, neem gerust contact op en indien nodig, verwijs ik u door naar een andere specialist.